Brochurer

Brochurer – layout og/eller tekst

Hos Tekst til salg.dk har vi specialiseret os i at skrive tekster til brochurer. Vores tekstforfatter har mange års erfaring med at skrive præcise brochuretekster og ikke mindst fængende image- og profiltekster.  Og vores grafiker layouter alt fra små foldere og brochurer med produkter til image- og profilbrochurer.
Ønsker du kun et layout, er det fint med os. Og har du kun brug for teksten, er det lige så godt.
Hvis du ikke kan skrive, så ring 40 54 67 80 og snak med Erik Leth.

Tjen penge på din brochure
Bemærk, at en brochure kan bruges til andet og mere end blot noget, der sendes ud til fx potentielle kunder, a la: “Har I en brochure, I kan sende?” 
En brochure er også god at sende ud sammen med et pristilbud på en opgave.
Det erfarede en af vores kunder – en snedkervirksomhed – der begyndte at vedhæfte en præsentationsbrochure, når de sendte pristilbud til deres kunder Nu var der langt flere, der accepterede snedkerens tilbud.

Få trykt uden avance – spar penge
Vi lægger ikke procenter på regningen fra trykkeriet, når du vælger at lade os trykke din brochure.Til gengæld tager vi en time for at lave en trykklar fil og håndtere trykgangen. Du betaler trykkeriet direkte og får også tilsendt brochurerne direkte.

Sådan kommer vi videre med din brochure
Vi starter vores arbejde med en snak om din virksomheds behov.
Hvad vil I gerne kommunikere? Til hvem? Farvepræferencer? Når det er på plads, får du et forslag til layoutet og vores tekstforfatter skriver teksten. Vi bliver ved, til du er 100 % tilfreds.

Prisniveau 1 – Du afleverer tekstoplæg til brochuren, som vi redigerer i og formulerer efter alle kunstens regler.

Prisniveau 2 – Vi skriver din brochure fra bunden, læser diverse materiale og interviewer / briefes af dig eller dine medarbejdere.